SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar

UNIVERSITETI I SHKENCAVE TË APLIKUARA NË FERIZAJ

                 
Rezultatet e aplikimit të afatit pranues në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Ferizaj
Shiko rezultatet

00
00
00
00

Aplikimi online

Aplikoni online për pranim në universitet


Apliko

Aplikimi online për diplomë

Aplikoni online për diplomë.


Apliko

Aplikimi për transfer

Aplikoni online për t'u transferuar në Universitetin e Ferizajit

Apliko

Pagesat

Shkarkoni fletëpagesat për të gjitha llojet e pagesave.

Shkarko

RAPORTIME / ANKESA

Raporto për çdo parregullsi, ankesa dhe të tjera që mund të hasni në universitet!

Raporto

Verifikimi i dokumentëve

Verifiko dokumentet digjitale ose fizike për validitet.


Verifikimi i dokumentëve