Shiko statusin e diplomës

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj

Orari për tërheqjen e Diplomave

E HËNË, E MËRKURE DHE E PREMTE në këtë kohë: 9:00 - 12:00 dhe 14:00 - 15:00.
Adresa: Rr. Universiteti, p.n. 70000 Ferizaj, Republika e Kosovës.
Zyra për diploma

Dokumentet që duhet dorëzuar patjetër tek zyra e diplomave janë:

  • Raporti për verifikimin e të dhënave të aplikuesit
  • Fletepagesa e diplomës